Запазване  на енергетиката и модернизация на енергийния комплекс Марица-изток“ -

...
Запазване  на енергетиката и модернизация на енергийния комплекс Марица-изток“ -
Коментари Харесай

Николай Каварджиклиев: БСП е за запазване на енергетиката и модернизация на енергийния комплекс „Марица-изток“

Запазване  на енергетиката и рационализация на енергийния комплекс „ Марица-изток “ - това са измежду районните политики на „ Българска социалистическа партия за България “, сподели в ефира на БНР Радио Стара Загора претендентът за депутат Николай Каварджиклиев. Той бе безапелационен, че „ Марица-изток “ би трябвало да продължи да работи  до привършване на потенциала си и Българска социалистическа партия неведнъж е заявявала това.
 „ Комплексът е основното дружество за старозагорски район, 16 хиляди души работят там, главните доходи са свързани с комплекса и дребния и междинен бизнес, който го поддържа. Необходима е диверсификация. Сред районните ни цели е  и построяването на нови индустриални зони, които да работят оптимално дейно, би трябвало да се обърне внимание и на хай-тек промишлеността “, сподели третият в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Стара Загора.
Той напомни: „ Преди години в Стара Загора работеше ЗЗУ и цех по роботика, единствено допреди 30 години – какво пречи още веднъж да се върне тази индустриална популярност на Стара Загора, която в България нямаше аналог, правеше се единствено в някои европейски страни и Съединени американски щати. Капацитет има, благоприятни условия има, нужни са  предпочитание и политика за построяването на  съвременни технологии. Трябва да се развива и земеделието  в нашия район, България от чист вносител може да се трансформира в нетен  експортьор на подготвени хранителни артикули “, изясни Каварджиклиев.
„ От „ Българска социалистическа партия за България “ ще работим за развиване на районната стопанска система,  модерната промишленост и  паркове, в които е бъдещето  и смисъла на софтуерния напредък, ще съблюдаваме регулациите и сме за засилен държавен надзор. Основна цел е благоденствието на българския народ. Гласувайте с номер 1 в бюлетината “, прикани социалистът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР